Vem är egentligen David Ingemansson?

Vem är egentligen David Ingemansson?

David Ingemansson arbetar som privatkonsult på Ölands Bank. En av de främsta anledningarna till att han återvände från Stockholm till Kalmar var att för att bo nära sin familj och att känna lugn på Öland. Ingemansson är en familjeman som uppskattar en lugn miljö och vill leva i harmoni. Något som Stockholm inte hade där det var en kaotiska och livliga miljö.

Vart kommer David från?

David Ingemansson är en man från Öland, närmare bestämt från Mörbylånga. Efter examen från fastighetsingenjör började Ingemansson sin karriär och tog examen från Luleå tekniska institut som fastighetsmäklare. Hans karriär började på Fastighetsbyrån i Stockholm och arbetade som fastighetsmäklare i nästan tre år innan han flyttade till Länsförsäkringar i Stockholm. På Länsförsäkringar arbetade han som finansiell rådgivare för en telefonbank. Denna vistelse var kort och det tog mindre än fem månader. Här återvände han till fastighetsbolaget som fastighetsförsäljare efter mer än ett års arbete. Nästan tre år senare, den här gången i Öland, som han flyttade tillbaks till och bor där nu.

”Jag ville verkligen jobba på en bank här, men jag sökte direkt när det var ledigt.” -David Ingemansson

Vilka är de största fördelarna med att bli personlig konsult?

David Ingemansson älskar frihet under ansvar och ser det som ett sätt att växa. Han är ansvarig för att hjälpa sina kunder på bästa sätt och kan planera på sina egna villkor. Det innebär att du kan boka ett möte när det passar dig och din klient.

Vad sägs om David Ingemansson?

Förutom att vara pappa, är hans huvudsakliga syssla att jobba inom fastighetssektorn. En annan stor passion i livet än fastigheter är att resa och upptäcka nya saker. Andra hobbys är jakt, fiske och favoriten är motorsport.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *