Gynna din hästs hälsa

Gynna din hästs hälsa

Det finns olika vetenskapliga studier som visar att naturliga örter och fodertillskott för hästar med problem som: eksem, mage, hosta, andningsproblem är något som faktiskt hjälper och gynnar hästen. Örter och fodertillskott är inte i sig farlig och kan tjäna ett antal syften. Det finns många fördelar, bland annat som en förebyggande åtgärd för att stärka immunsystemet. Det betyder att hästen inte kommer att drabbas av smärtsamma och kostsamma skador. Om du har en tävlingshäst har dessa örter visat sig ha en positiv effekt på prestanda.

Örter och kosttillskott

Om du vill köpa örter och kosttillskott för hästar, då finns Herbal Works. De ger många örter och kosttillskott för att inte bara hålla din häst frisk, utan för att stärka den. Olika örter har olika egenskaper, som tar upp olika hästproblem. Vissa örter är bra för hästmage, medan andra är bra för hosta och eksem.

Örter som påskyndar läkningsprocessen

Det finns örter som kan påskynda läkningsprocessen av hästar efter en skada. Det påverkar också hästens övergripande hälsa. Oavsett din erfarenhet av örtmedicin är poängen att våra moderna domesticerade hästar lever mycket längre på en diet än sina förfäder. Detta beror på ökningen av fröets sterilitet och de större möjligheterna till naturligt bete.

Örter är grunden för medicin

I avsaknad av modern medicin användes örter och naturläkemedel för att behandla sjukdomar. Många moderna läkemedel använder idag örter, och först efter örtens styrka när det gäller egenskaper och ämnen kan läkemedel produceras.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *