Arbetsutrustning och förbrukningsvaror som underlättar arbetet

Arbetsutrustning och förbrukningsvaror som underlättar arbetet

I många olika situationer är det nödvändigt med bra förbrukningsvaror som underlättar arbetet. Även om förbrukningsvaror inte är meningen att användas för evigt krävs det ändå att de är i hög kvalitet för att de ska kunna fylla deras funktion på rätt sätt. Det finns många ställen att hitta dessa typer av produkter på men alla butiker erbjuder inte högkvalitativa produkter till priser som tål att jämföras, men Xtr24 uppfyller dessa krav.

Xtr24 är en E-handelsplattform och marknadsplats för kunder och leverantörer, och de säljer olika typer av arbetsutrustning och förbrukningsvaror till låga priser. Deras vision är att erbjuda bra produkter till riktigt bra priser!

Handskar

Under många arbeten är det viktigt att använda rätt skyddsutrustning för att man ska kunna jobba utan att utsätta sig för fara. Händerna är de kroppsdelar som är extra utsatta under olika fysiska arbeten, och då gäller det att man har ett bra par handskar som skyddar mot bakterier och farliga kemikalier. På Xtr24 finns det ett stort sortiment med olika typer av arbetshandskar som t.ex montagehandskar, oljehandskar och andra skyddshandskar. Det finns många alternativ på hur många par man vill ha vilket gör det enkelt när man ska köpa i större mängder, eller när man bara ska köpa några stycken.

Bränsle

I sortimentet finns även alkylatbensin, som är ett miljöanpassat bränsle vilket gynnar miljö, hälsa och motorer. Det finns olika typer att välja på för att man ska hitta det som passar rätt motorer, och man har även möjlighet att välja mellan stora och små mängder.

Det finns även många andra produkter som t.ex AdBlue, glykol, spolarvätska och annat. Besök Xtr24.com för att se hela sortimentet!

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *