Vad är en skurmaskin?

Vad är en skurmaskin?

Skurmaskinen är ett mycket användbart arbetsredskap när du vill rengöra en större yta på golvet. Packningar passar de flesta golv, är lätta att hantera och finns i olika storlekar och variationer för att möta olika behov. Skurmaskinen kan användas både för rengöring och polering och för kombinerade rengörings- och skrubbmaskiner.

Skurmaskinen använder en skiva för att skrubba golvet med tvättmedel. Det använder mindre tvättmedel än handtvätt, så det är mer miljövänligt än handskrubbning. Skivorna är lätta att byta ut och vatten- och tvättmedeltankarna är inställda så att de är så lätta att hantera som möjligt.

Hur använder man den då?

När du manövrerar skurmaskinen använd handtagen eller ratten på den, om skurmaskinen är åkbar, för att flytta maskinen framåt och för att kunna svänga. Handtaget har också knappar för att flytta maskinen upp och ner och slå den på och av. Mycket stora ytor har också större körvarianter. Större variationer är också relativt lätta att använda, men kom ihåg att stora maskiner kan vara svåra att nå nära väggar eller hörn.

Fimap

FIMAP-rengöraren är innovativ och enkel att använda. De har utvecklats och byggts på principen ”bekvämrengöring”,vilket resulterar i en lättanvänd maskin utan avancerade funktioner utan att offra kvaliteten. FIMAP har en rad olika skurmaskiner, exempelvis kombiskurmaskin, stora skurmaskiner, singelskurmaskiner men erbjuder även mycket mer som sopmaskiner och andra städmaskiner!

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *