Fixa ihop en klassresa idag

Fixa ihop en klassresa idag

Att åka på klassresor är alltid kul, men måste såklart ha pengar till att kunna åka på klassresor. När du går i grundskolan sparar du vanligtvis en klass i kontanter och tar en klassresa med alla dina klasskamrater i slutet av grundskolan. Många har ett starkt minne om detta sedan grundskolan, men den typ av resa du tar är helt annorlunda. Det beror på hur stor din klassresa är.

Hur tjänar du pengar för klassresor?

Det finns många sätt att tjäna pengar till klassen, men det finns andra sätt att organisera din prestation. Det kan vara i form av underhållning eller framförande. Under evenemanget kan du sälja kaffe och donera till klassfonden. Vad de flesta gör är att sälja populariteten hos sportkläder. Av nybörjare eller genom att sälja kakor. Alla har en tårta och det är lätt att sälja, så jag tycker att det är bäst att sälja den till alla i klassen.

Hur säljer du kakor i klassen?

På Kakmonstret kan du tjäna pengar till klassen genom att sälja kakor av din egen design. Du väljer namnet på klassen och hälsningen eller meddelandet som ska finnas på burken. Sedan kan du också välja innehållet i burken och du kan se olika kakor som kan väljas under produkten. Det måste finnas en kontaktperson i laglig ålder, vanligtvis rektor eller annan vuxen. Kakorna i kexformen är pralinkaka, vaniljdröm, chokladkaka och kardemummaskorpor (även utan palmolja). Självklar hjälper även Kakmonstret till med mycket mer, inte bara med att sälja kakor till klassen utan även med att tjäna pengar till laget eller föreningen ni har.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *