Bläckpatroner för HP, Brother och alla skrivare

Bläckpatroner till skrivare kan vara dyrt att köpa, speciellt om det är direkt från tillverkaren. Bläckpatroner för HP, Brother, Epson och Canon är tillverkade av skrivartillverkaren själv. Istället finns det mer miljövänliga bläckpatroner tillverkade av tredje parter som är kompatibla med alla skrivare, så oavsett vilken skrivare du har kan du använda den till alla skrivare, oavsett märke eller modell.

Kompatibla bläckpatroner är patroner tillverkade av en tillverkare oberoende av skrivartillverkaren. Därför kallas de ibland icke-äkta patroner.

Kompatibel tonerkassett

Brother-bläckstråleskrivare tillverkas av tillverkare från tredje part, inte av Brother själv. Som ett resultat kommer du att upptäcka att förpackningen till Ink Europe-kompatibla patroner inte matchar de originalpatroner som är kända för olika detaljhandelskedjor. Du kommer också att upptäcka att kompatibla patroner är betydligt billigare än originalpatroner. Detta beror på att försörjningskedjan för kompatibla patroner är mindre än försörjningskedjan för originalpatroner, så kompatibla patroner kan säljas till ett mycket lägre pris.

Kompatibla bläckpatroner eller inte, så har EKO-print rätt bläckpatroner för dig. EKO-print är ett familjeföretag grundat 2008. Det finns för närvarande endast som en webbutik med ett samlingslager i Tyresö. EKO-print tror på rättvisa priser, miljövänliga val, hög servicestandard och kundkontakt. Vi säljer och levererar både till privatpersoner och företag.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *