Tillbehören du behöver

Tillbehören du behöver

I livet finns det mängder av olika tillbehör du kan använda dig av till allt. Till exempel på kontoret kan det vara skönt att använda sig av insynsskydd eller att använda sig av en superstark magnet för att hänga upp en tavla eller något annat, när man inte vill eller har möjlighet att spika och skruva i väggar. Det finns många saker att välja mellan, nedan kommer vi gå igenom lite olika tillbehör, inte kopplade till varandra, för att du ska kunna komma igenom vardagen bara lite lättare!

Plånböcker

Plånboken är nånting som har varit med människan i mer än århundraden varje dag sen den kom till. Vanligast så hittar man plånböcker i läder och skinn hos alla människor, detta då det är smidigt, enkelt att forma och anpassa för människor. Men med hur tekniken utvecklats i dagsläget är skinnplånboken inte det säkraste valet faktiskt. I dagsläget kan en kunnig tjuv, genom en teknik som kallas RFID, därför finns det nu istället SECRID plånböcker. En korthållare gjord av högkvalitativt aluminium skyddar den dina kort mot RFID attacker.

Heminredning

I hemmet är det enkelt att inreda, det roligaste enligt oss att inreda med är ljus och ljuskällor. Ljusslingor är därför ett perfekt val att använda sig av i alla rummen för att skapa en mysig känsla om kvällarna och för att man ska fortfarande kunna se allt i rummet. En ljusslinga i LED är rekommenderat då de inte drar så mycket ström och inte kostrar mycket att köpa.

Till kontoret

Som nämnt i början så finns det insynsskydd man kan köpa och använda sig av på kontoret för att kunna skärma av från kollegor så man enkelt kan fokusera mer på det du själv jobbar med. Här kan man även använda sig av fönsterfilm om ditt kontor är uppdelat i i inglasade rum för att fortfarande kunna se ut men fortfarande kunna skärma av från kollegor och annat som sker utanför så du kan fokusera och vara så effektiv som möjligt i ditt arbete. Fönsterfilm är även något som du kan använda dig av hemma om du exempelvis har en lägenhet på första våningen och inte vill att någon ska kunna se in i dina rum.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *