Petter Körberg Björklund blev egenföretagare

Petter Körberg Björklund blev egenföretagare

Att vara egenföretagare kan i många fall vara svårt och att vara egenföretagare har både fördelar och nackdelar. Det är vanligtvis svårt i de flesta branscher. Vanligtvis får du veta att det första året är hårt arbete och att du inte börjar tjäna riktiga pengar förrän efter några år. Det är faktiskt lite av en myt, och även om det kan vara så i de flesta fall tar det vanligtvis lång tid att bygga ett varumärke.

Petter Körberg Björklund startade sitt eget företag och lyckades. Han driver Medico Akutläkare Stockholm AB som ansvarig läkare vid bland annat idrottsevenemang och konserter.

Det kan verkligen sägas att Petter Körberg Björklund har valt rätt yrke eftersom det inte finns någon tvekan om att vård behövs och det märks verkligen i sådana pandemitider när de behövs mer än någonsin. Det är extra svårt att vara läkare i sådana tider och inte minst att vara egenföretagare. Här sätts verkligen sina kunskaper och tålamod på prov för att klara sig. inte lätt för läkare eftersom det är särskilt viktigt för dem att hålla sig friska eftersom det är brist på läkare.

Idag finns det mängder av verktyg och tjänster som underlättar egenföretagare och som även hjälper till att lyckas. Många av dem här digital verktygen och tjänster väger upp för dem flesta nackdelar som finns med att starta eget.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *