Historien bakom Jörgen Wetterberg Nordea

Historien bakom Jörgen Wetterberg Nordea

Jörgen Wetterberg är född och uppvuxen i Stockholm, närmare bestämt i Sollentuna. Han har lång erfarenhet av inom chefpositioner och har goda kunskaper inom företagsstrategi, kapitalanalys, företagsekonomi och ledning. Mycket har han att tacka för på Nordea där han jobbar som forskningsanalytiker mellan 2017 och 2020. Sen dess har han drivit sitt egna företag som oberoende rådgivare på Ahasverus Invest AB.

Utbildning och bakgrund

Jörgen Wetterberg tog sin utbildning på KTH år 2004 och tog därefter en master på Stockholms Universitet. Efter det jobbade han som strategikonsult på Ericsson i 10 år, under tiden hann han bli ansvarig för taktiskt marknadsföring för att slutligen ta positionen som försäljningschef på Ericsson. Efter det tog hans karriär vidare till Nordea där han jobbade som forskningsanalytiker för aktier och eget kapital. Detta är även målet med hans egna bolag som han startat. En av anledningarna till varför han startade ett eget företag var för att kunna jobba heltid på hemmaplan och att kunna anpassa sig själv utifrån sina egna drömmar och visioner. Man kan helt enkelt säga att Jörgen Wetterberg är en familjärman och motiveras av att få tillbringa tid med sin familj på fritiden.

Jörgen Wetterberg Nordea

Jörgen Wetterberg arbetade tidigare som aktieanalytiker på Nordea Markets. Nordea är den ledande fullservicebanken i Norden. Nordeas vision är att förverkliga sina kunders drömmar och ambitioner. De är marknadsledande i Norden och syftar till att hjälpa sina kunder oavsett storlek eller bransch. Deras starkaste sida är att ge rådgivning till sina kunder för hitta rätt strategi som fungerar för deras företag.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *