Cykel, framtidens transportsätt

Cykel, framtidens transportsätt

I dagsläget är det mycket fokus på miljön. Allt nytt som kommer med fullt eldrivna bilar, sopsortering, solcellsdrivna hus och mycket mer. Bilen är ett av alla fordon som är mycket i fokus, detta då den har en stor miljöpåverkan på grund av alla avgaser som släpps ut från den. Samma sak med mopeder, på grund av utsläppen är detta också nåt som är inne på en ny marknad med eldrivna mopeder och elscootrar. Det är här cykeln kommer in.

Cykeln är ett enkelt fordon som inte lämnar ett avtryck på naturen när man använder den, detta då inga avgaser släpps ut. Inte bara är cykeln mer miljövänlig men den tar mindre plats än bilen då det bara krävs ett cykelställ för parkering, den nyttjar även hälsan då man själv trampar framåt och skapar momentum. Sen finns det cyklar som underlättar även detta, det är batteridrivna cyklar. Man trampar upp till en fart man vill köra i, sen fortsätter man trampa enkelt så sköter batteriet det tunga arbetet med att hålla uppe farten. Men när det kommer till att ha en cykel måste man se till att den är säker för att inte nåt tråkigt, som att den blir snodd, uppstår.

Svenska cykelrum

Det är här Svenska Cykelrum kommer in i bilden. När det kommer till förvaring av cyklar så är det de man kontaktar. De hjälper dig så att du kan förvara din cykel säkert medans du är på jobbet, eller sköter ärenden på stan, då kan du vara lugn att din cykel är säker med deras cykelställ. Inte bara har de vanliga cykelställ, utan Svenska Cykelrum erbjuder även exempelvis cykelställ i två våningar som man kan placera i cykelhus, detta för att maximera antal cyklar man kan förvara på ett och samma ställe. Såklart finns det även låsbara cykelställ i deras utbud, samt kompakta cykelställ som lämnar ett extremt litet fotavtryck samtidigt som man maximerar kapaciteten av antal cyklar som kan förvaras på samma ställe.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *