Ditt självklara val inom entreprenadbesiktning

Ditt självklara val inom entreprenadbesiktning

Behöver du någon som kan utföra entreprenadbesiktningar i Stockholm? Då ska du kontakta Mats Forslund Konsult AB för ett proffsigt utförande. Dem har mer än 30 års erfarenhet inom branschen och du kan därför vara säker på att arbetet utförs med hög kvalité och kundfokus.

Men vad är egentligen en entreprenadbesiktning? Jo, detta är en inspektion för att säkerställa att byggnaden följer alla kontrakt och regler inom branschen. Detta sker när kunden slutför ett projekt så att eventuella fel och brister kan upptäckas. Om några fel upptäcks kan kunden rätta till dem innan projektet är klart. Detta görs också för att helt avgöra vem som är ansvarig för att åtgärda dessa fel och problem.

För att du som kund ska känna dig så trygg som möjligt kontrollerar man alla kontrakt, ritningar och instruktioner för att säkerställa att allt är korrekt och utfört i enlighet med avtalet.

Mats Forslund Konsult AB har ett utbud med fler andra tjänster som projektledning, entreprenadbehandlingar och energioptimering. Detta gör dem till det mest självklara valet när du är i behov av hjälp inom området!

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *