Val till duschen

Val till duschen

Jag tror inte man inser hur stort utbudet är av alternativ för duschen det finns förrän man själv är på jakt efter en. Detta kan bidra till att det blir svårare än man trott att göra valet. Hos Andres Glass finner du massor av lösningar till duschen och har möjlighet att måttbeställa efter dina behov.

Duschhörna

Innebörden av det är kort och gott att det är minst två glas som placeras kring ett hörn i badrummet som skapar en omgiven känsla och en varm härlig plats att duscha i. Dessa finns i olika utföranden där du till exempel kan välja om du vill ha vikbara dörrar som skapar mer yta när duschen inte används.

Duschvägg

Detta är en fast eller rörlig vägg i glas som framförallt passar sig i mindre badrum. Nackdelen med denna lösning är att värmen inte håller sig inne på samma sätt som i en duschhörna och att vatten gärna hittar ut i och med att det bara finns en vägg.

Duschdörr

Har du tänkt att duschen ska gå från vägg till vägg eller byggt en dusch så det endast saknas en dörr är detta lösningen. Dessa finns även som skjutdörrar vilket gör att du inte behöver mer yta för att kunna öppna eller stänga dörren.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *