Stenprodukter till de bästa priserna

Stenprodukter till de bästa priserna

Stengrossen är ett företag med ett brett sortiment och som brinner för stenprodukter till din trädgård. Sedan 2008 har Stengrossen importerat och sålt stenprodukter med de lägsta priserna i landet.

Stengrossens har sitt lager i Herrljunga och levererar till hela Sverige. Leveranserna sker med lastbil och en terränggående truck. Som kund behöver du inte vara hemma vid leveransen. Det är bra om ni då kan markera var ni vill att vi lastar av era stenprodukter.

Stengrossen låter dig köpa exakt de mängder du behöver, vilket är väldigt smidigt. Vissa produkter som exempelvis dekorsten och gatsten säljs dock pallvis.

I våran Stengrossens Webbshop kan du snabbt ta reda på den totala kostnaden, inklusive frakt. Som kund är du alltid välkommen att hämta dina produkter i Stengrossens lager i Herrljunga. Om du själv hämtar dina produkter tillkommer inga avgifter såsom frakt.

I vårt sortiment hittar du exempelvis småsten, granitmurar, granithällar, granitplattor, granitstolparsvensk gatsten, natursten, granittrappor, marmorkross, marmortrappa, dekorsten, granit, kantsten, storgatsten och självklart mycket mer.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *