Förhindra olyckor med halkskydd

Förhindra olyckor med halkskydd

Halkskydd är ett bra sätt att förhindra halkolyckor i både hemmet och på arbetsplatsen. Safestep har ett stort utbud av halkskydd för trappor som på ett effektivt sätt förhindrar olyckor. Att halka ner för en trappa kan gå riktigt illa och sluta på sjukhuset. Halkskydd för stegar är en stegprofil som är tillverkad i glasfiber med inbyggd kiselkarbidsten som är näst intill oförstörbar. Halkskyddet är väldigt enkelt att applicera på stegen och görs med enbart lim. Den fungerar på alla typer av material.

Kontrastmarkering

Ibland beror problemet inte på halkskydd, utan det kan vara på grund av dålig markering. Med kontrastmarkering underlättar man för synsvaga, blinda, personer med funktionsnedsättning och folk med orienteringssvårigheter. Kontrastmarkering gör det enklare att se och finns på många ställen i samhället, även fast du inte tänker på det.

Om Safestep

År 2011 grundades Safestep och är ett framåtsträvande och nytänkande företag fokuserat på halkskydd. Safestep vill förebygga olyckor med smarta och innovativa produkter. Bolaget är det enda i Sverige och Norge som erbjuder den här typen av produkter i många olika utföranden och för många olika underlag.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *