Så här laddar du din elbil hemma enkelt

Så här laddar du din elbil hemma enkelt

Är du boende i Göteborg och vill ladda din elbil hemma måste du skaffa rätt typ av laddbox i Göteborg. På så sätt kan du installera din egna laddbox och skapa din egna laddstation hemma på din garageuppfart.

Det finns en mängd olika alternativ, från olika typer tillverkare av laddstationer för hemmabruk, så du kan hitta det perfekta alternativet för dina behov. Bor du i Stockholm så kan du faktiskt vända dig till samma leverantör och installatör av laddbox i Stockholm som laddabilenhemma.se.

När du letar laddboxar för att ladda din elbil hemma, kolla då närmre på dessa alternativ:

  • Garo laddbox  
  • Easee laddbox 
  • Zaptec laddbox, som exempelvis Zaptec go  
  • Halo laddbox 
  • Charge Amps laddbox
  • Wallbox  

Genom att välja någon av ovanstående i ett installerat och klart paket med installation av laddbox. Då kommer du garanterat få den bästa laddningen på marknaden. Du kan läsa mer och får massor med inspiration hur du kan gå över till elbil och hitta det bästa tillbehören till din laddbox, som praktiska laddkablar och laddkabelväskor men även andra tillbehör som du kan personifiera din laddbox med.

Laddningsstationer och laddboxar på ett billigare sätt, genom installation med Grön Teknik

Ett populärt alternativ är en laddningsstation. Dessa stationer installeras vanligtvis i närheten av ditt garage eller din uppfart och gör att du enkelt kan ladda din bil när du är hemma, det är ofta det som kallas för laddbox.

Vissa stationer har till och med inbyggda timers och massor med specialfunktioner och appar, så att du kan hantera din elbil på bästa sätt och ladda när det är mest fördelaktigt. Det finns till och med speciella laddningsstationer som kan använda sig av solceller och vindkraft. Dessa kan även lastbalanseras för att få den säkraste laddningen av elbilen eller elbilarna hemma.

Det krävs oftast en elektriker för att installation av en laddbox, på ett säkert sätt. Du kan med Grön Teknik avdraget införskaffa dig en laddbox till din elbil och komma igång med laddningen av din elbil hemma till en billigare kostnad och du kan med fördel fråga om detta hos laddabilenhemma.se.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *