Koppla av till dofterna från doftpinnar och doftljus

Koppla av till dofterna från doftpinnar och doftljus

Om du vill få ditt hem att lukta gott och få en varmare känsla så är doftljus och doftpinnar en väldigt bra väg att gå, när du vill inreda ditt hem med ljus och dofter. Vilket är ett bra sätt att skapa skönare känsla i hela rummet som du befinner dig i. Du kanske går i tankarna av att skapa ett eget yogarum. Då vill du säkerligen skapa ett rum som är sparsamt möblerat och satsa mer på värmande ljus och trevliga lugnande dofter som kanske doften av vanilj, kanel, skog eller lavendel.

Du kan enkelt inreda ditt rum med dofter genom att placera ut doftpinnar och tända doftljus när du utför dina yoga övningar eller mediterar. Den enda inredningen kan vara en vacker yogamatta, eller kanske några sköna kuddar.

Men framförallt så vill du förmodligen skapa en miljö med doftljus och doftpinnar. Då bör titta på produkter som är både ekologiska och som har naturliga dofter. På så sätt kan du koppla av enklare och få en känsla av lugn. Det skulle kunna vara dofter som påminner om en skogspromenad eller den där lukten som sker när daggen släpper i gryningen.

Välj en doft på dina doftpinnar och doftljus som får dig att koppla av

Många njuter av lukten av kanel, vanilj eller lavendel. Det viktigaste är här att använd naturliga dofter och inte syntetiska. I ett trivsamt rum kan du enklare sätta ihop en passande Yoga rutin. Letar du bland smartphoneappar så hittar du även hjälp för olika meditationsövningar.

Det som är bra att tänka på vid allt bruk av olika appar osv, dessa kan ibland skapa mer stress än vad det hjälper dig att stressa av så prova gärna några gånger utan. Det går ofta att tänka att det ska vara enkelt att koppla av för då blir det utfört. Det gäller oftast träning med, är träningen rolig så vill du utföra den. Är meditationen givande så kommer det garanterat gälla samma sak. Försök att inte stressa fram något utan ta bara små steg framåt och testa dig fram till vad som fungerar för dig.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *