Konferensteknik som räddar mötet

Konferensteknik som räddar mötet

För tillfället är det bättre att undvika personliga möten, men för de flesta företag kan möten vara viktiga och därför oundvikliga. Det kan vara trevligt att kunna ordna en videokonferens. Men om du inte vet hur du gör det är det bäst att få hjälp från experter som kan förse ditt företag med videokonferensutrustning. LAV är expert på konferensteknologi i Stockholm.

Professionell konferensteknik syftar till att tillhandahålla snygga integrerade lösningar för spontana möten och välplanerade möten, för detta finns då olika typer av videokonferensutrustning. Lösningar som blir en del av rummet och miljön. Videokonferenslaget är samarbetscentret i Office 365. Med hjälp av Teams kan du nå fler mål, oavsett om du närmar dig deadline eller kommer med din nästa stora idé. Teams har flera olika rumslösningar, som måste anpassas efter önskemål och krav. De vanligaste videokonferensprogrammen är Skype, Hangouts, Zoom, Microsoft Teams och Google Meets. Zoom används främst i skolans värld där kurser hålls, men det kan också användas för videokonferenser. Pionjärerna inom videokonferenser är dock Microsoft Teams och Google Meets.

AV-teknik

LAV är ett företag som tillhandahåller AV-teknik, eller Audiovisuell teknik, som är en teknik för överföring av audiovisuell data. AV -teknik som är enkel att använda och anpassar sig helt efter dina behov. De tillhandahåller AV -utrustning och AV -installationer för ditt företag så att du kan komma igång.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *