Kitesurfing Öland – Kiteskola med Kitekurs

Kitesurfing Öland – Kiteskola med Kitekurs

Kitesurfing är en typ av segling där du står på ett bräde som får en kraftdrake. Kitesurfing kan sägas vara en kombination av segling och wakeboard.

I Sverige påbörjade kiteboarding verksamheten runt 1999-2001. Idag är kitesurfing en allmänt använd och övad aktivitet runt om i landet. I södra Sverige är förhållandena bäst för drakevågor. Genom Kitekurs Öland kan du lära dig kitesurfing i Öland med erfarna instruktörer som har genomfört utbildning så att de kan erbjuda dig säkra och säkra kitesurfingkurser.

Många anser att kitesurfing är en farlig aktivitet, men det behöver inte vara det. Utrustningen som finns tillgänglig idag är säker, och det finns många lösningar som gör kitesurfing till en säker aktivitet. Det rekommenderas att du inte börjar drake med surfing själv, men det är en bra idé att ta en kurs för surfing där du kommer att lära dig grundläggande säkerhet, tekniker och användning av utrustning. Öland är hem till Kitekurs Öland, en drakskola som hjälper dig att komma igång med kitesurfing. Kitekurs Öland ligger i Kleva, 2 km norr om Mörbylånga. Kitesurfing är en extrem sport som kan utövas året runt i Sverige så länge rätt utrustning används.

Prova på kitesurfing med dina vänner eller familj och få en fartfylld dag! Kitekurs Öland erbjuder flera olika val av kurser inom kitesurfing.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *