Coola pussel för alla åldrar

Coola pussel för alla åldrar

Att lägga pussel är något som gynnar dig långt fram i framtiden, nedan kommer vi gå igenom lite olika pussel som finns på marknaden så du kan komma igång med att pussla! Nedan pussel som vi nämner finns att hitta på Pusselavenyn.se som har otroligt stort utbud av massor av olika pussel, samt god service och förmånliga priser!

Men innan vi kommer till alla pussel, forskare tror att regelbunden avkoppling genom pussellösning kan motverka de skadliga effekterna av kronisk stress på hjärnans nervceller. Pusslens kognitiva utmaningar kan också leda till upprättandet av nya anslutningar i hjärnans olika nätverk. Detta innebär att avkoppling och kombinationen av kognitiva utmaningar och pussel kan vara en avgörande faktor för att behålla kognitiv kvalitet fram till ålderdom.

Wasgij pussel

Wasgij är ett mycket populärt och beroendeframkallande unikt pusselmärke, du måste använda din fantasi för att hitta Wasgijs lösning. Det finns fem olika koncept i Wasgij-serien, de är väldigt olika från varandra, men har ett gemensamt tema-bilden på pusselboxen är inte den bild du vill lägga till/lösa!

Det första och mest populära konceptet som släpptes 1997 var Wasgij Original-ett pussel för hjärnteaser, som kräver att pusslare använder sin fantasi (och några ledtrådar) för att placera sig i positionen för den specifika karaktären som visas på bilden på lådan. När pusslet är klart måste de föreställa sig vad karaktären tittar på framför dem-det här är bilden de måste pussla ihop för att avslöja Wasgijs lösning.

Ravensburger pussel

När de enskilda bitarna sätts ihop för att bilda en komplett värld kommer pusselälskare över hela världen att upptäcka att allas hjärta slår! Ravensburger Pussel har gjort detta sedan 1891. Under åren har Ravensburger utvecklat ett brett utbud av design och idéer, från pussel för barn med träklossar till pussel med 500, 1000, 1500 och 40320 bitar.

Ravensburger har också utvecklat mycket dekorativa 3D-pussel: Jigsaw Ball® med runda block och Jigsaw Pyramid® med fällbara leder-som alla är gjorda av Ravensburgers utmärkta kvalitet. Ta dig tid ur ditt livliga och stressiga liv och utforska den spännande pusselvärlden i Ravensburg, som innehåller vackra landskap, berömda städer och djur i alla storlekar. Uppskatta och uppskatta konstverk och stilleben målningar.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *