Louis Vuitton Catwalk: Varför den nya boken är ett måste för alla modeälskare

Louis Vuitton Catwalk: Varför den nya boken är ett måste för alla modeälskare

Om du gillar mode vet du att namnet Louis Vuitton är synonymt med lyx. Det franska modehuset har klätt de rika och berömda i över 150 år, och deras ikoniska design är omedelbart igenkännbar över hela världen. Nu kan modeälskare överallt få en inblick bakom kulisserna i detta modeföretag med den nya boken ”Louis Vuitton Catwalk”: A Portrait of Fashion’s Greatest Muses”.

Boken, som släpptes tidigare detta år, är en överdådig coffee table Louis Vuitton book som innehåller över 300 sidor med fantastiska fotografier. Den beskriver utvecklingen av Louis Vuittons stil från dess tidigaste dagar som tillverkare av handgjorda bagage för europeiska kungligheter till dess moderna inkarnation som ett ledande internationellt modemärke. Längs vägen får läsaren en intim titt på några av de mest ikoniska ögonblicken i LV:s historia, samt insikter från några av de största namnen inom dagens modebransch.

En av de mest spännande aspekterna av boken är dess fokus på Louis Vuittons legendariska muser. Några av de vackraste och mest begåvade kvinnorna i världen har varit ansiktet utåt för varumärket genom åren, däribland superstjärnor som Madonna, Jennifer Lopez och Jessica Chastain. Boken innehåller aldrig tidigare sedda fotografier av dessa damer tagna av några av världens främsta modefotografer.

Slutsats

Oavsett om du är en inbiten modefantast eller bara någon som uppskattar vackra saker är ”Louis Vuitton Catwalk” definitivt en bok som är värd att kolla in på husetbreve.se. Den kommer garanterat att ta en stolt plats på vilket soffbord som helst, och den är en perfekt present för alla tillfällen. Så gör dig själv en tjänst… du förtjänar det!

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *