Ladda din elbil hemma

Ladda din elbil hemma

Att ha möjligheten att ladda elbil hemma är väldigt smidigt och du behöver inte ta dig till en laddstation för elbilar. Genom att installera en laddstation hemma kan du ladda upp din elbil varje dag och se till att det alltid finns ström i batteriet. En laddstation kostar såklart en slant, men tänk på att det finns statligt stöd som täcker ungefär hälften av kostnaden då elbilar har en betydligt mindre miljöpåverkan än traditionella bilar.

En standardladdare i ditt hem kan ladda din bil på mellan 6-25 timmar, men det beror också på vilken bil som laddas. Vanligtvis är batteriet inte helt tömt när du laddar bilen, vilket gör att det går betydligt snabbare att toppa batteriet.

Företaget EV Charge erbjuder laddningsstationer och installation av dessa för elbilsägare och företag. Med ett brett utbud av olika produkter inom elbilsladdning hittar du garanterat något som passar just din elbil. EV laddkabel för både typ 1 och typ 2 finns i sortimentet. Laddboxen HomeBox är avsedd för elbilar som laddas i hemmet eller på kontoret. Det finns ett stort utbud av laddkablar, tesla-adaptrar, kontrollboxar och mycket mer.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *