Hur stor TV bör du ha i din husvagn?

Hur stor TV bör du ha i din husvagn?

Om du planerar att tillbringa lite tid i din husvagn vill du se till att du har en TV av rätt storlek. Det finns många olika storlekar på TV för husvagn och husbil från 19 tum upp till 32 tum och de flesta kan drivas med både 12v och 230v. Många TV-apparater har en inbyggd DVD för att kunna njuta av en bra film en regnig dag och de flesta är utrustade med USB-uttag som du kan använda för att titta på foton med mera. Men hur vet du vilken storlek som är rätt för dig? Fortsätt läsa för att ta reda på det!

Storleken spelar roll

När det gäller att välja en TV till din husvagn spelar storleken definitivt roll. Du vill se till att tv:n är tillräckligt stor för att du ska kunna njuta av den, men inte så stor att den tar för mycket plats i din husvagn. En bra tumregel är att välja en tv som inte är större än 32 tum. Allt som är större än så kommer bara att vara för stort och skrymmande för din husvagn.

Tänk på dina strömbehov

En annan viktig faktor att ta hänsyn till när du väljer en TV för husvagn är dina strömbehov. De flesta TV-apparater för husvagn kan drivas med antingen 12 eller 230 V, men du vill se till att du väljer en som kan drivas av den typ av strömkälla som du har i din husvagn. Om du inte är säker är det alltid bäst att vara försiktig och välja en TV som kan drivas av både 12 och 230 V. På så sätt behöver du aldrig oroa dig för att vara utan ström till din TV.

Tänk på extrautrustningen

Slutligen vill du se till att du tänker på de extrafunktioner som följer med din husvagns-TV. Många tv-apparater har inbyggda DVD-spelare, vilket kan vara bra för regniga dagar eller långa resor. Du bör också se till att din valda TV har USB-uttag så att du enkelt kan visa foton och andra filer från ditt USB-minne, men även för att koppla in IP TV box.

Det är viktigt att välja rätt storlek på TV:n för din husvagn om du vill njuta av din tid långt hemifrån. Det finns många olika storlekar på TV-apparater för husvagn och de flesta kan drivas med antingen 12 eller 230 V. Många TV-apparater har också inbyggda DVD-spelare och USB-uttag som kan vara bra för att titta på filmer eller titta på foton när du är på väg. Ha dessa faktorer i åtanke när du väljer en TV till din husvagn på Solberga Teknik så hittar du säkert en som passar dig!

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *