Hur man samlar in pengar till en klassresa

Hur man samlar in pengar till en klassresa

Många klasser samlar in pengar till klassen genom olika typer av försäljning eller arbete för att finansiera sin framtida klassresa. Om din klass vill samla in pengar till en kommande resa får du här några enkla tips om hur du kan komma igång.

Ett av de enklaste sätten att samla in pengar är genom dörrförsäljning. Detta kan vara allt från att sälja kakor eller godis till mer unika föremål som handgjorda smycken eller parmesanost. Vad du än bestämmer dig för att sälja, se till att det är något som folk faktiskt vill köpa! Ingen vill sitta med en massa osålda varor.

Ett annat sätt att samla in pengar till klassresan är att anordna en kakförsäljning. Bakförsäljning är alltid populärt och ett bra sätt att få folk att engagera sig. Du kan be varje elev att bidra med en bakelse, eller så kan du ha några elever som är villiga att baka flera saker. Se bara till att du har en mängd olika varor så att alla kan hitta något de gillar.

Om du känner dig mer äventyrlig kan du också anordna en biltvätt eller en loppmarknad. Dessa kräver lite mer ansträngning att organisera, men de kan vara mycket framgångsrika när det gäller att samla in pengar till er resa. Se bara till att annonsera i förväg så att folk vet när och var det kommer att äga rum.

Det finns många enkla sätt att tjäna pengar till klassen. Dörr-till-dörr-försäljning, bakförsäljning, biltvättar och garageförsäljning är alla bra alternativ. Se bara till att planera i förväg och annonsera evenemanget så att folk kan komma och stödja din sak!

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *