Gummigolv på gymmet

Gummigolv på gymmet

Gummigolvet är tillverkat i form av puzzelplattor eller på rulle. Tillverkningen av gummigolv är indelad i tre steg. Blandning, kalandrering och vulkanisering. Vulkaniseringen av golvplattorna görs i en press. Golvvalsarna vulkaniseras i en kontinuerlig process. Baksidan av arket eller spolen är polerad eller belagd med polyestertyg för att förbättra vidhäftningen. sudd Ytan på gummigolvet är slät, med präglade mönster och texturer i olika färger och mönster.

Gummigolv har vanligtvis en skyddande yta som måste tas bort vid rengöring av byggnaden. Det finns också ytbehandlade gummigolv. Gummigolv kan behandlas med våta, torra och enkla rengöringsmetoder med härdade kemikalier som vanligt rengöringsmedel, vaxer och poleringsmedel. Det är Rubberfloor, som kan hjälpa dig att hitta rätt gummigolv till ditt gym! Med högkvalitativa produkter, ett brett utbud av produkter, från konstgräs till löparbana, till träningsgolv, fallgolv och gymgolv med mera! Deras mål är att ge dina medlemmar den bästa kundupplevelsen i din anläggning, och du gör oss kapabla, kreativa, kvalitetsmedvetna och har färger, former och färger. Magiska former och funktioner. Serviceinriktad. Som ägare och experter inom fitnessindustrin har de en mängd erfarenhet och de har en djup och omfattande förståelse för hur rätt terräng i rätt miljö kan skapa den bästa träningsupplevelsen för dig och dina medlemmar.

Gå in på Rubberfloor.se och ta dig en titt i deras sortiment. Här finns det mycket att välja på när det gäller färger, tjocklek och material. Du kommer garanterat att hitta något som passar för just dina behov.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *