Få hjälp med företagscoaching från en redovisningsbyrå

Få hjälp med företagscoaching från en redovisningsbyrå

Du som har ett företag och jobbar hemifrån nu i Coronatider kan enkelt boka en affärsrådgivning hos Digim som är en redovisningsbyrå. Efter att mötet bokas så sker ett samtal över video där man får förklara vilken typ av hjälp man behöver med företaget samt vilka mål man vill uppnå. Digim är professionella och har koll på allting från affärsrådgivning till digital bokföring och budgetering.

Redovisningsbyrån DigiM i Nyköping & Helsingborg erbjuder företagsrådgivning, budgetering, digital bokföring och affärsrådgivning. De vill att kunden ska kunna ta nytta utav alla rapporter för att kunna utveckla företaget och ta det till ny höjder. Alla rapporter och analyser är väl genomtänkta, samt är anpassade till just ditt företag för att det ska gå så bra som möjligt.

DigiM hjälper dig med budgeteringen för att du som kund ska kunna nå dina mål med en väl genomtänkt plan. Det är väldigt många som tror att det bara är större företag som behöver en budget, men så är det absolut inte. Som mindre företag är det viktigt att ha en budget som hjälper till att hålla reda på dina utgifter och inkomster. Tillsammans tar ni fram en balans och likviditetsbudget som ger er en bra överblick och fler möjligheter för ditt företag.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *