Borohus förverkligar din husdröm

Borohus förverkligar din husdröm

Borohus är en av Sveriges äldsta hustillverkare och har tillverkat hus sedan Per Albin Hansson myntade begreppet ”Folkhemmet” 1928. De har varit i branschen i flera år och har samlat en lång erfarenhet och kunskap. Med flera tusen nöjda kunder över hela Sverige är de helt klart en av de mest framgångsrika inom sitt område. De har kontor över hela Sverige och har sitt huvudkontor i Mjöbäck.

Nu när sommaren närmar sig tänker många på att få ett fritidshus för att komma ut ur storstaden och få en lugn och avkopplande miljö. Det finns fantastiska val för både planlösningen och husets byggplats. Några förslag inkluderar en lugn bergsområde, en vacker sjöstrand eller kanske ett mysigt skogsgitter. Önskas det lagerplats för bilar så är det enkelt att få ett garage eller carport, men också gräsklippare, familjecyklar eller skottkärror som ett fritidshus eller villa. Ett garage från Borohus kommer från underleverantörer som ställer höga krav på kvalitet. Underleverantörer har ett brett urval, så att du kan skräddarsy ditt garage efter dina behov och smak.

Så går du i tankar om att bygga ditt drömhus så tveka inte en sekund på att höra av dig till Borohus och få din dröm att gå i uppfyllelse.

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *