Årets nyheter av skrivbord

Årets nyheter av skrivbord

Morekontor har lanserat ett antal nyheter i olika serier av skrivbord som ska passa för olika typer av kontor. Det gör att det nu är ännu lättare att hitta rätt bland alla våra skrivbord.
Oavsett om du ska inreda ett större öppet landskap eller ett mindre kontorsrum har vi bordet för din arbetsplats.

Kontorslandskapet

I ett stort öppet kontorslandskap gäller det att bygga små rum-i-rummet som avdelar och skapar kreativa arbetsplatser. Med ett höj och sänkbart skrivbord blir det lättare att bygga ihop olika arbetsgrupper som därefter avdelas med skärmväggar och förvaringsskåp. Ett mellanhögt förvaringsskåp är ofta perfekt att inreda med då dess baksida blir en utmärkt vägg. Vi rekommenderar alltid skåp med skjutdörrar i en sådan lokal då det ofta är ont om yta för sidohängda dörrar. Det gäller att inte inreda med för höga skärmväggar eller förvaringsskåp så man behåller överblicken och kontakten med sina kollegor när man ställer sig upp. Här rekommenderar vi ett rektangulärt Höj och sänkbart skrivbord.

Enskilda kontorsrum

När du inreder ett mindre kontorsrum gäller det att tillvara på väggarnas ytor och även ta ställning till dörrens placering. Man vill gärna placera arbetsplatsen så att man ser ut genom fönster men även har överblick mot dörren in till rummet. Här är ofta ett hörnskrivbord den bästa lösningen. Därefter placeras en högre förvaringslösning mot en tillgänglig vägg. Man kan med fördel placera skrivbordet med kortsidan mot fönsterraden och på sätt skapa en yta för besöksstolar framför skrivbordet. I enskilda kontorsrum rekommenderar vi ett hörnskrivbord. Det går utmärkt att kombinera det både med fasta ben eller med ett höj och sänkbart stativ.

VD-rummet

Här kan man få gå loss på lite större lyxigare skrivbord. Ofta är det sittande möte vilket gör ett maffigt skrivbord för sittande passar bäst. Med design och snygga material får man en perfekt isbrytare och status som gagnar alla förhandlingar. Håll inte igen på inredningen här. I VD-rummet rekommenderar vi stora lyxiga skrivbord för sittande bruk med gott om arbetsyta och förvaring. Gärna i ett mörkare träslag som kombineras med läckra lackfärger och naturmaterial som äkta läder.

Det aktivitetsbaserade kontoret

Tanken med denna kontorslösning är att arbetsplatserna ska variera efter behov och funktion. Det gör att vi behöver kika på flexibla lösningar. En perfekt lösning är ett större mötesbord som då även fungerar som skrivbord / arbetsplatser åt ett antal anställda. Det större bordet gör att man kan anpassa placeringen efter arbetsuppgifter och andra syften. Vi har större skrivbord som byggs ihop efter det antalet platser som ska rymmas. Det blir mer likt ett större konferensbord, men rymmer enskilda arbetsplatser.

Besök vår hemsida för att se alla våra nyheter av kontorsmöbler

Bertil Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *